Inbouw Pelletkachels

U wilt uw ruimte in huis efficiënt indelen en duurzaam uw woning verwarmen? U wilt géén grote kachel in uw woning die te nadrukkelijk in uw leefomgeving aanwezig is? Dan is een inbouw pelletkachel van Solard dé oplossing! Algemeen kenmerk van een inbouw pelletkachel is dat ieder model op een duurzame en verantwoorde wijze uw woning verwarmt én ruimte bespaart. Een inbouw pelletkachel verschilt qua werking niet van andere pelletkachels.
Onze inbouw palletkachel modellen zijn zéér efficiënt qua verbranding en uiterst compact. Voor praktisch iedere woning heeft Solard een geschikt model!

Inbouw pelletkachel +CV?

U wilt een inbouw pelletkachel op uw cv aansluiten? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Dankzij Eva Calor's Hydro Technologie leveren de inbouwmodellen Giove en Marcus ook verwarmt water en warmte aan radiatoren. Bij deze inbouw pelletkachels worden een elegante uitstraling, warmte, en functionele techniek slim gecombineerd. Het is de ideale keuze voor hen die een ecologische en niet dure energie oplossing zoeken om het huis te verwarmen zonder de schoonheid van de vlammen te hoeven opgeven.

Onze collectie inbouw pelletkachels

Solard is dealer en installateur van Eva Calor en Thermorossi inbouw pelletkachels Bekijk hieronder de inbouwmodellen die wij kunnen leveren. De prijs van een kachel is o.a. afhankelijk het vermogen en specifieke afwerkingen. Om tot de beste keuze te komen, nodigen wij u uit in de showroom in Heerde (Gelderland) waar u diverse werkende modellen kunt zien en een indruk krijgt van de mogelijkheden die een inbouw pelletkachel u biedt.

Inbouw pelletkachel kopen?

U bent overtuigd dat u efficiënt uw woning wilt verwarmen met een inbouw pelletkachel? U wilt eveneens slim omgaan met de beschikbare ruimte?? U denkt dat de keuze en installatie een probleem is? Of u weet niet of uw woning geschikt is? Neem dan direct contact op met Solard en vertel ons uw wensen. Solard geeft u maatwerkadvies bij de keuze van een voor uw woning geschikte inbouw pelletkachel.