Pelletkachel +CV

Naast normale solitaire pelletkachels, biedt Solard ook pelletkachel modellen met een CV-aansluiting. U wilt uw woning duurzaam verwarmen? Dan zijn pelletkachels +CV van Solard dé oplossing voor een krachtige en intelligente energie voorziening!

Wat is een pelletkachel +CV?

Een pelletkachel +CV is - zoals de naam het al doet vermoeden - een op de centrale verwarming aangesloten pelletkachel. Deze modellen kennen net als solitaire pelletkachels een volautomatisch systeem waarmee het uw woning verwarmt. De programmeerbare installatie verwarmt water, geeft warmte aan de radiatoren en is eenvoudig te installeren. De pelletkachel +CV is leverbaar in verschillende modellen en vermogens, en staan garant voor een aanzienlijke besparing op uw energielasten. Houtpellets vormen de brandstof voor deze installaties. Solard helpt u met het vinden van een geschikte leverancier voor topkwaliteit houtpellets, zodat u het maximale rendement uit uw pelletkachel +CV haalt!

Onze pelletkachel +CV collectie

U wilt een pelletkachel op uw cv aansluiten? Solard is dealer en installateur van Eva Calor en Thermorossi pelletkachels +CV. Bekijk hieronder de modellen die wij kunnen leveren. Om tot de beste keuze te komen, nodigen wij u uit in de showroom in Heerde (Gelderland) waar u diverse werkende modellen kunt zien en een indruk krijgt van de mogelijkheden die een pelletkachel +CV u biedt.

Pelletkachel +CV kopen?

U overweegt te investeren in een pelletkachel +CV? U denkt dat de keuze en installatie een probleem is? Of u weet niet of uw woning geschikt is? Neem dan direct contact op met Solard en vertel ons uw wensen. Solard geeft u maatwerkadvies bij de keuze van een voor uw woning geschikt model pelletkachel +CV.