Houtpellets van Solard

Alle houtpellets van Solard zijn voorzien van ENplusA1 certificaat!

Alle houtpellets die je op deze site kunt kopen, zijn voorzien van het hoogst mogelijke kwaliteitskenmerk: ENplusA1.

De ENplusA1 certificering is de Europese standaard vergelijkbaar met de DIN-certificering die vooral in Duitsland gebruikt wordt. De kwaliteitsnormen van de ENplus A1 certificering zijn op sommige gebieden nog strenger.

EnPlusA1 bevat de strengste normen op het gebied van Kwaliteit, Stofgehalte, Calorische Waarde en As-gehalte en Herkomst van Grondstoffen.

ENplusA1 is een certificering die wordt uitgevoerd onder de auspiciën van de European Pellet Council. De certificerende organisatie ziet erop toe dat de kwaliteit van de pellets door de hele keten van productie en distributie bewaakt wordt en dat uiteindelijk de eindgebruiker gegarandeerd de hoogste kwaliteit geleverd krijgt.

Producenten die het certificaat verkregen, zijn getoetst op de strengste normen op het gebied van Kwaliteit, Productie, Brandbaarheid, Calorische Waarde, As-gehalte, en Herkomst van gebruikte grondstoffen.

ENplus A1 houtpellets garanderen een probleemloze verbranding

Houtpellets voorzien van ENplusA1 certificering zorgen voor een probleemloze verbranding in uw pelletkachel of pellet-CV.
Met houtpellets voorzien van het ENplusA1-certificaat bent u zeker van de hoogst mogelijke kwaliteit houtpellets en daardoor van een probleemloze verbranding in uw Pelletkachel of Pellet-CV.  

ENplusA1 en DIN+

Hieronder is te zien dat er maar weinig verschil is tussen de (oude) Duitse DIN+ norm en de nieuwe Europese norm: ENplusA1.

Alle houtpellets die je bij Solard kunt kopen, zijn voorzien van het hoogst mogelijke kwaliteitskenmerk: ENplusA1.

ENplusA2 en ENplusB zijn normen die gebruikt worden voor meer industriële toepassingen en beter vergelijkbaar met de gewone DIN norm.

ENplusA1-en-DINplus_vergelijk