Sfeervolle Thermorossi Palletkachel

Een palletkachel of pelletkachel? Wat is het verschil?

Een greep uit onze modellen
  • Een pelletkachel van Solard.
  • Een pelletkachel van Solard, bekijk hier onze modellen.
  • Een pelletkachel bekijken van Solard.

Een pelletkachel ziet er als volgt uit

Een palletkachel wat is dat? De grootste fout die men maakt tijdens het koopproces van een pelletkachel is niet door het verkeerde model te kiezen, of te weinig informatie in te winnen, maar de veronderstelling dat ze een ‘palletkachel’ gaan kopen. Maar wat is daar precies fout aan?

Palletkachel vs. pelletkachel

Een pelletkachel is een volautomatische kachel die warme produceert door het verbranden van pellets. Pellets zijn kleine, cilindervormige houtblokjes die toegevoerd worden tot de gewenste temperatuur van een leefruimte bereikt is. Pallets, daarentegen, zijn grote vierkanten houten platen die voornamelijk gebruikt worden om goederen op te slaan en ze later te transporteren. Een reservoir van een palletkachel zou deze grote stukken hout natuurlijk nooit kunnen verwerken: vandaar de naam pelletkachel. Een pelletkachel zou je kunnen bestempelen als een open haard uit de toekomst. Pelletkachels zijn namelijk volautomatische kachels die op afstand eenvoudig met een afstandsbediening bestuurd kunnen worden. U kunt op deze wijze gemakkelijk de gewenste temperatuur instellen en de kachel in- of uitschakelen.

De voordelen van een pelletkachel

» Maak een afspraak
Charme van een open haard
Rendement tot wel 93%
Ontvang subsidie tot wel 500 euro!

Belangrijk: U doet er verstandig aan om niet te gaan voor een goedkoop model. In de wereld van pelletkachels is goedkoop bijna in alle gevallen, helaas, duurkoop.

Onze pelletkachels

Gelukkig bent u bij Solard aan het juiste adres voor kwalitatief hoogwaardige gietijzeren pelletkachels. Wij bieden u een brede selectie aan in Eva Calor en Thermorossi pelletkachels. Dit zijn pelletkachels die voortdurend worden onderworpen aan strenge tests en gecertificeerd zijn door onafhankelijke keuringsinstanties. Zo bent u verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig en duurzaam product, die u met een gerust hart in uw woning kan laten installeren. En die installatie? Die verzorgen wij voor u!

Thuis onze modellen rustig bekijken? Ontvang direct onze brochure.

Brochure van onze Thermorossi pelletkachels
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wilt u persoolijk advies? U bent van harte welkom in onze showroom!

Indien u geïnteresseerd bent in de aanschaf van een palletkachel, dan is het belangrijk dat u een model kiest die aan uw wensen voldoet. Om tot de beste keuze te komen, nodigen wij u van harte uit in de showroom te Deventer waar u diverse modellen kunt zien en een indruk krijgt van de mogelijkheden. Onze showroom aan de Smeenkhof 8a te Deventer is op vrijdag van 9:00 tot 17:00 en op zaterdag van 8:30 tot 12:30 geopend. Liever een andere dag of tijdstip? Laat het ons weten!

Kom langs in onze showroom in Deventer om uw pelletkachel te bezichtigen.
  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
    Onder voorbehoud
  • :

Voor vragen kunt u telefonische contact met ons opnemen via: +31 (0) 570-834819 of door te mailen naar info@solardpelletkachels.nl.
Onze experts helpen u graag verder!