Sfeervolle Thermorossi Palletkachel

Pelletkachel: “Een milieuvriendelijke bron van verwarming”

Een greep uit onze modellen
  • Een pelletkachel van Solard.
  • Een pelletkachel van Solard, bekijk hier onze modellen.
  • Een pelletkachel bekijken van Solard.

Een pelletkachel ziet er als volgt uit Een pelletkachel aanschaffen is geen gemakkelijke keuze, want hoe werkt zo’n kachel precies? Wat zijn de voordelen van een pelletkachel? En hoe kies je nou een kachel die het meest geschikt is voor uw situatie? Er zijn namelijk vele pelletkachels in allerlei soorten en maten, die allemaal hun eigen kracht hebben. Wij zetten het allemaal duidelijk voor u op een rijtje.

Wat is een pelletkachel?

Pelletkachels werken op houtpellets die volledig geautomatiseerd verbrand worden. Vaak worden pelletkachels ingezet in ruimtes waar intensief geleefd wordt, zoals de keuken of de woonkamer. Of u nou over een kleine, of grote leefruimte beschikt: een pelletkachel kan in beide gevallen ingezet worden. Een pelletkachel werkt dus op houtpellets: geperste, cilindervormige brokjes hout. Doordat een pelletkachel geautomatiseerd is bent u als gebruiker van de kachel in staat zelf te bepalen hoe warm u uw woning wilt hebben. Door een intelligent toevoersysteem weet de kachel precies hoeveel pellets het moet toevoegen om uw leefruimte aangenaam warm te maken.

De voordelen van een pelletkachel

» Maak een afspraak Charme van een open haard Rendement, tot wel 93% rendement Ontvang subsidie tot wel 500 euro! Belangrijk: U doet er verstandig aan om niet te gaan voor een goedkoop model. In de wereld van pelletkachels is goedkoop bijna in alle gevallen, helaas, duurkoop.

Onze pelletkachels

Gelukkig bent u bij Solard aan het juiste adres voor kwalitatief hoogwaardige gietijzeren pelletkachels. Wij bieden u een brede selectie aan in Eva Calor en Thermorossi pelletkachels. Dit zijn pelletkachels die voortdurend worden onderworpen aan strenge tests en gecertificeerd zijn door onafhankelijke keuringsinstanties. Zo bent u verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig en duurzaam product, die u met een gerust hart in uw woning kan laten installeren. En die installatie? Die verzorgen wij voor u!

Thuis onze modellen rustig bekijken? Ontvang direct onze brochure.

Brochure van onze Thermorossi pelletkachels
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wilt u persoolijk advies? U bent van harte welkom in onze showroom!

Indien u geïnteresseerd bent in de aanschaf van een palletkachel, dan is het belangrijk dat u een model kiest die aan uw wensen voldoet. Om tot de beste keuze te komen, nodigen wij u van harte uit in de showroom te Deventer waar u diverse modellen kunt zien en een indruk krijgt van de mogelijkheden. Onze showroom aan de Smeenkhof 8a te Deventer is op afspraak te bezoeken. Laat het ons weten!

Kom langs in onze showroom in Deventer om uw pelletkachel te bezichtigen.
  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
    Onder voorbehoud
  • :

Voor vragen kunt u telefonische contact met ons opnemen via: +31 (0) 570-834819 of door te mailen naar info@solardpelletkachels.nl. Onze experts helpen u graag verder!